Return to 2019

20190629 Baja, Triatlon Sprint OB, Ranglista verseny

A szombati Triatlon Sprinttávú OB-n a következő remek eredmények születtek. Botka Anikó a női mezőnyben abszolút harmadik a juniorok között ezüstérmes lett, Laczkó Rozina pedig 10.. Az amatőr nők felnőtt mezőnyében Laczkó Szabina szintén ezüst érmet szerzett, míg Lefor Mercédesz 8. lett. Kiss Anna az ifik között 19. helyen ért célba. A junior fiúk mezőnyében Hornyák Döme 5., az ifik között Pápai Balázs kilencediknek ért célba. Holnap folytatjuk a legfiatalabbaktól kezdve a szeniorokig ugyanitt.

Fantasztikus hangulatú, izgalmas, drámai triatlon versenyt élhettünk meg vasárnap Baján. A Sugovica vízében rendezett úszás után új kerékpáros, de a hagyományos futópálya várt ránk. A reggelt a gyermek korcsoport kezdte, majd szépen sorra következtek az újoncok, serdülők és a szenior férfiak.
A szombati érmek csillogó fényében mindenki eltökélten, nagy elánnal vetette bele magát a verseny forgatagába. Aki az úszás tömegrajtját megfelelően abszolválva jó helyen kiért a vízből, nagyon jó bolyt elcsípve vihette végig a kerékpárt, hogy aztán a futáson bizonyíthassa felkészültségét. Sajnos elért minket is a mindenki rémálma: a kerékpáros pályán többen is belekeveredtek bukásokba. Gyors felépülést kívánunk a sérülésekből.
Eredményeink:
Újoncok:
Botntovics Márk 21.
Takács Zalán 30.
Boros-Nagy Lili 10.
Gáspár Kata 24.
Gyermek:
Danku Botond 16.
Gáspár Barnabás 38.
Kiss Ádám 54.
Németh Noémi 4.
Deák Dorina 23.
Forgács Korinna 29.
Haller Noémi 56.
Serdülő:
Tóth Zalán 5.
Csüllög Marcell 16.
Bakó Ferenc 21.
Deák Boglárka 20.
Laczkó Enikő 28.
Bácsmegi Laura 36.
Felnőtt:
Csató Gergely 11.
Szenior 1:
Danku László 23.
Szenior 2:
Botka Tibor 10.
Laczkó István 23.
Szenior 4:
Bakó Zsolt 11.
Készülünk az egy hét múlva esedékes Aquatlon OB-ra.